Re: nrf52840_pca10059 startup


Henrik Brix Andersen
 

Hi,

I am flashing the board using an Atmel-ICE debugger (using pyOCD 0.11.2) connected to a 10-pin debug connector soldered to the P1 footprint on the bottom of the board.

I am using the same configuration for several NRF52832 boards without issues.

Best regards,
Brix

--
Henrik Brix Andersen

On 26 Aug 2018, at 19.01, Cufi, Carles <Carles.Cufi@...> wrote:

Hi there,

Can you tell us how you're flashing the board? Another Nordic Devkit, or a separate debug IC?

Also copying Emanuele who's doing most of the work on this board.

Regards,

Carles

´╗┐On 26/08/2018, 18:07, "devel@... on behalf of Henrik Brix Andersen" <devel@... on behalf of henrik@...> wrote:

Hi,

I have just acquired an NRF52840 Dongle (nrf52840_pca10059) and I am facing some difficulties with board startup.

When I flash a zephyr binary to the board (e.g. samples/basic/blinky) the board starts up fine and starts the application.
But when I disconnect the board from USB power and reconnect it, the application no longer starts (and the internal DC-DC converter does not seem to start-up either).

If I run no-op pyOCD command (e.g. pyocd-flashtool -t nrf52840) the application springs to life (e.g. for blinky, the LED starts to blink).
I am not using mcuboot or any other bootloader; just the bare-bone sample application.

What am I missing here?

Best regards,
Brix
--
Henrik Brix Andersen








Join devel@lists.zephyrproject.org to automatically receive all group messages.